Køb bitcoins kontant

Køb bitcoins kontant

Køb bitcoins kontant, er det en god idé?

Nogle vælger at købe bitcoins kontant ved at slå et opslag op i en af de mange kryptogrupper på Facebook. God idé ikke? Efter vores mening nej!

Vi anbefaler altid, at man køber bitcoins med betalinskort eller bankoverførsel. Uanset om du vælger at købe hos en virksomhed eller privatperson.

Hvis du vælger at købe bitcoins kontant, er der flere forskellige faktorer, du i hvert fald bør have in mente.

  1. Kendskabsgraden
  2. Scam
  3. Dokumentation

Kendskabsgraden

Hvor godt kender du den person du handler med? Vil du have det godt med at du bidrager til at vaske penge rene? Når du laver et køb- eller salgsopslag i en af de mange Facebookgrupper, hvor der er fokus på kryptovaluta, ved du i princippet ikke hvem du handler med, eller hvor pengene kommer fra.

Derfor kan du med fordel forhører dig i din vennekreds, om der er nogle der sælger. På den måde er du mere sikker på, hvem du har med at gøre.

Køb bitcoins kontant og bliv scammet

Det lyder jo næsten som en skræmmekampagne 🙂 Det er det også lidt – eller i hvert fald et forsøg på at appellere til din fornuft. Har du en meget god grund til at du gerne vil købe din kryptovaluta kontant? Hvis ikke kan du lige så godt vælge at købe med bankoverførsel eller betalingskort hos en forhandler, der ikke laver andet end at sælge kryptovaluta.

Der behøves du ikke at være nervøs og usikker. Specielt hvis du er ny indenfor bitcoin og kryptovaluta, bør du holde dig fra at købe bitcoins kontant. Der er flere historier om folk, der enten har fået stjålet sine penge, eller er blevet snydt med transaktionen.

Køb din kryptovaluta et sikkert sted.

Dokumentation

Påtænker du, at du vil sælge igen på et senere tidspunkt, og indsætte pengene på din bankkonto. Hvis svaret er ja til det, så bør du være opmærksom på, at du bør have dokumentationen klar.

Du skal nemlig kunne dokumentere, at du på et tidligere tidspunkt har lavet et køb af bitcoins, og har du handlet kontant eller bare i det hele taget med en privatperson, så vil banken højst sandsynligt ikke acceptere den dokumentation du kan fremvise i denne forbindelse.

Vil du gerne have dokumentation for dit køb med påtrykt dato. Vil du gerne have ro i maven og vide, at din ordre bliver behandlet professionelt. Så læg en bestilling på bitcoins hos os i dag.

Du kan købe bitcoins med bankoverførsel eller med dit betalingskort.

  • Processen er 100% sikker.
  • Du betaler en fast lav kommission
  • Du har mulighed for telefonsupport
  • Du får selvfølgelig en ærlig kurs
  • Hurtig levering indenfor vores åbningstid

Klik her og udfyld din bestlling i dag.

Det er ikke kun, når du køber kryptovaluta, du bør tænker dig godt om. Der er flere forskellige scams, som du bør være på vagt overfor. Forbes har lavet en liste med de mest almindelige scams. Se listen her.