Ethereum wallet

Hvilken Ethereum wallet bør du anvende til at opbevare din ether? Der er flere forskellige ether wallets på markedet, derfor vil vi præsentere dig for nogle af de mest populære.

Overordnet set er der 2 forskellige måder at du kan opbevare ether på:

  1. Cold storage / Cold wallet
  2. Hot storage / Hot wallet

Hardware wallets

Vil du gerne have en super sikker ethereum wallet, så skal du vælge en hardware wallet. En hardware wallet giver dig muligheden for at opbevare din ether offline – altså uden forbindelse til internettet.

Denne opbevaringsform giver dig den fulde kontrol over din kryptovaluta. Udover at din hardware wallet er krypteret og beskyttet af en pin-kode, så laver du også en analog backup på et stykke papir i den simple opsætningsprocesse. Denne backup kan du bruge, hvis du mister din hardware wallet, eller kommer til at ødelægge den.

Trezor

Trezor er den første hardware wallet på markedet. Den er yderst brugervenlig og behagelig at anvende. Trezor er ikke blot en ethereum wallet – den kan også indeholde andre kryptovalutaer så som eksempelvis:

  • Bitcoin
  • Bitcoin Cash
  • Ethereum Classic
  • Litecoin
  • Dash
  • NEM
  • ZCash

Trezor Sort hardware wallet - bitcoin wallet - ethereum wallet

Til opbevaring af ethereum anbefaler vi Trezor. Vi er så glade for produktet at vi selv har valgt at forhandle det her på siden. Du kan læse mere om Trezor her.

Hot wallet til ethereum

Ønsker du at have hurtig adgang til din ether, f.eks. hvis du er på farten, så kan en hot wallet være en bedre løsning. Dog gør vi opmærksom på, at du ikke bør opbevare store mængder af krypto i en hot wallet. Det sikreste til store mængder af kryptovaluta, vil altid være at vælge en hardware wallet.

Dog har hot wallets bestemt sin berettigelse, du skal bare have in mente, at hot wallets ikke har lige så god sikkerhed som en hardware wallet. Du kan med fordel vælge at kombinere en hot wallet med en cold wallet, som eksempelvis Trezor.

Jaxx wallet til ether

Jaxx er en populær ethereum wallet. Denne wallet kan også indeholde Bitcoin og flere andre kryptovalutaer.

Jaxx kan anvendes på flere forskellige platforme – både Android og IOS. Derudover kan du også vælge en desktop version eller downloade en browser extension til Chrome.

Jaxx har en god track record og har flere år på bagen. Jaxx’ Ethereum wallet blev lanceret i 2014.