Køb bitcoins med bankoverførsel

Køb bitcoins med bankoverførsel hos Unikoda. Vi synes, at det skal være let for dig at købe bitcoins. Derfor har vi lavet en platform, hvor du let og hurtigt kan gennemføre en bestilling på bitcoin. Vi guider dig sikkert hele vejen gennem processen. Har du nogen spørgsmål undervejs kan du altid anvende chatsupporten her på siden eller give telefonsupporten et kald. Når du køber dine bitcoins hos os, garanterer vi:

  • En sikker handel hvor du kan føle dig tryg
  • Levering indenfor 1 time i vores åbningstid
  • En fast, lav og gennemsigtig kommission
  • Du får til den præcise kurs i vores købsøjeblik

Efter at du har gennemført din bestilling, får du vores betalingsinformationer: Reg. nr. og kontonummer. Du får oplyst dit ordre ID. Dette ordre ID skal du angive i feltet “besked til modtager”, når du laver overførslen fra din netbank. Så ved vi, at betalingen kommer fra dig.

Det er vigtigt, at navnet på din bestilling stemmer overens med navnet på indehaveren af kontoen, ellers er vi ikke i stand til at gennemføre din bestilling, og det overførte beløb vil blive sendt retur.

Sådan fungerer det

Køb bitcoins med bankoverførsel. Udfyld din bestilling og lav en overførsel via din netbank – det er ganske simpelt. Nedenstående illustration viser processen.

Sikker opbevaring af bitcoins

Hos Unikoda vil vi gerne give dig muligheden for at opbevare dine bitcoin sikkert. Derfor har vi indgået et forhandlersamarbejde med den førende forhandler af hardware wallets – Trezor.

En Trezor er den absolut sikreste måde at opbevare dine bitcoin på, da din hardware wallet ikke har forbindelse til internettet – derfor er du ikke udsat i forhold til hacking. Derudover er denne hardware wallet krypteret og beskyttet af en pin-kode, som du selv vælger.

Læs mere om Trezor her.

En Trezor ser således ud:

Trezor dame - Køb bitcoins med bankoverførsel

Download en brugervenlig bitcoin wallet

Du kan også vælge at downloade en gratis bitcoin wallet. Der er rigtig mange forskellige gratis wallets på markedet, men du skal ikke blot vælge den første og den bedste. Det kan godt betale sig at lave en smule research. Det handler trods alt om sikkerheden for dine coins.

Nu når vi snakker sikkerhed, så vil jeg også gerne understrege, at en gratis software wallet ikke er lige så sikker en løsning som en hardware wallet.

Af populære software wallets kan nævnes: