Køb Ethereum i dag

Køb Ethereum hos os i dag. Vi er Danmarks eneste seriøse forhandler af ether. Når du køber Ethereum hos Unikoda garanterer vi:

  • En 100% sikker handel
  • Hurtig levering af ether indenfor vores åbningstid
  • Dedikerede chat- og telefonsupport, hvis du har spørgsmål
  • Fast lav kommission
  • Et køb til en ærlig kurs

Du behøves ikke købe en hel ether, du kan sagtens købe en mindre del. Hos Unikoda kan du købe Ethereum fra 1000,- kr. til 100.000 kr. Vi tilbyder 2 muligheder:

Med bankoverførsel kan du købe fra 2000,- kr. til 100.000 kr., og du betaler kun 3,9% i kommission. Vælger du at købe med betalingskort kan du købe fra 1000,- kr. til 7000,- kr. Her betaler du 6,9% i kommission.


Sådan fungerer det

Køb eller download Ethereum wallet

For at du kan købe Ethereum (ETH) skal du først og fremmest have en Ethereum wallet. En Ethereum wallet gør det muligt for dig at modtage, opbevare og sende ether til andre adresser.

Med en Ethereum wallet kan du genere Ethereum adresser. Når du køber Ethereum skal du oplyse en adresse, der fører til din wallet. På den måde kan vi sende dit køb til dig.

Der er flere forskellige muligheder, når det kommer til ether wallets. Du kan vælge at købe eller downlaode en gratis wallet.

Køb Ethereum – 3 gode grunde

Køb Ethereum, men hvorfor? – spørger du. Der er mange gode grunde til at købe Ethereum. Vi præsenterer dig her for 3 af de bedste grunde:

  1. Mange virksomheder gør brug af Ethereums virtuelle maskine. Heriblandt flere Fortune 500 virksomheder, såsom Intel, Microsoft, BP, J.P. Morgan og Thomson Reuters. Disse virksomheder løber ikke unødvendige risici. Der er flere grunde til, at disse virksomheder ønsker at anvende Ethereum. For det første er blockchain utrolig effektivt og hurtigt. Derudover ønsker de at gøre brug af Ethereums netværk til smart contracts.
  2. 1 ud af 2 ICOs er bygget på Ethereums netværk. Det er en rigtig god ting, hvad angår adaption af Ethereum. Populære ICO’er baseret på Ethereums blockchain vil bidrage til at øge efterspørgslen på ether.
  3. Ethereum har flere upgrades planlagt, som vil bidrage til at gøre overførsler med ether hurtigere og billigere i fremtiden.

Hvad er ether?

Du har flere gange hørt os bruge ordet ether. Ether er navnet på den kryptovaluta (token), som Ethereum gør brug af.

Så når du køber Ethereum, så køber du egentlig ether.

Ethereum er en open source blockchain-baseret protokol, der er distribueret mellem flere platforme. Der er altså ikke nogen der ejer Ethereum, derimod er der folk som ejer ether.

Ether er et unikt stykke kode, som kan bruges til at betale for de beregningsmæssige ressourcer, der er nødvendige for at køre en applikation eller et program ved hjælp af den virtuelle maskine.

Bliver Ethereum platformen mere udbredt, vil efterspørgslen på ether stige, hvilket betyder kursstigninger.

Besøg Ethereum.org og læs mere.