Forskellige typer bitcoin wallets

  • Cold storage / Cold wallets
  • Hot storage / Hot wallets

Du vil blive præsenteret nærmere for de forskellige typer af bitcoin wallets. På den måde får du de bedste forudsætninger for at vælge den helt rigtige løsning til dine behov.

Bitcoin wallet

For at du kan købe bitcoin hos os, har du brug for et sted at opbevare dem. Til det formål skal du købe eller downloade en gratis bitcoin wallet. Du kan eksempelvis købe en Trezor Bitcoin wallet. Din bitcoin wallet fungerer som din konto. Din bitcoin wallet gør det muligt for dig at opbevare, modtage og sende bitcoins.

Vi vil præsentere dig for en række forskellige bitcoin wallets, så er det op til dig at vurdere hvilken wallet, som passer bedst til dine ønsker og behov.

Vores anbefaling er, at du kombinerer en hardware wallet med en mobil applikation wallet. Din hardware wallet bruger du, som din bankboks, til at opbevare din formue. Dette er langt det sikreste, når det gælder store mængder bitcoins. Den mobile applikation bruger du på samme vis, som du bruger din normale pengepung. Du ville aldrig gå med hele din formue i lommen. Dette gør sig også gældende for bitcoin. Derfor bør du aldrig opbevare hele din formue i hverken en software eller online bitcoin wallet.

Køb dine bitcoins hos Unikoda

Vi er klar til at gennemføre din ordre