Bitcoin omregner

Prøv vores bitcoin omregner og find ud af hvor meget dine bitcoin er værd i fiat valuta. Du kan eksempelvis omregner dine bitcoin til danske kroner eller US dollars.

Bitcoin til DKK

Du kan omregne dine bitcoin til DKK, men du har også mulighed for at vælge mange andre forskellige FIAT valutaer – f.eks. EUR, USD eller GBP, som er de mest gængse. Vores bitcoin omregner er simple at anvende, og giver dig hurtigt et opdateret svar på den information du søger.

Ønsker du ikke at omregne bitcoin til DKK, så vælger du blot en anden valuta. Du kan anvende søgefunktionen for hurtigt at finde den specifikke valuta du søger.

DKK til bitcoin

Nu har du omregnet bitcoin till DKK:

Hvis du ønsker at veksle dine danske kroner til bitcoin, kan du veksle dine danske kroner her. Du bestemmer selv, om du ønsker at anvende dit betalingskort eller lave en bankoverførsel.

Hvorfor konvertere DKK til bitcoin?

Der kan være flere gode grunde og fordele ved at konvertere dine DKK til bitcoin.

  • Decentraliseret digital valuta (Ingen styring fra banker, stat eller anden tredjepart).
  • Mængden af bitcoin er forudbestemt til at være 21 millioner. (Dine penge kan ikke blive mindre værd pga. skabelse af flere enheder)
  • Investering med spændende afkast-risikoprofil.

Bitcoin er en decentraliseret digital valuta, som du kan sende direkte fra person til person via internettet uden indblanding fra nogen tredjepart. Mange anser i høj grad bitcoin som et investeringsobjekt – i højere grad end et betalingsmiddel. Dette skyldes at bitcoin ikke er så udbredt som betalingsmiddel i Danmark endnu.

Bitcoin har historisk budt på store kursstigninger, og forgyldt tidlige investorer – læs mere på siden bitcoin kurs.

Hvordan konverterer du dine danske kroner til bitcoin?

For at du kan konvertere danske kroner til bitcoin, skal du først og fremmest have en bitcoin wallet. En bitcoin wallet gør det muligt for dig at modtage, sende og opbevare bitcoins.

Der er flere forskellige muligheder, når det kommer til bitcoin wallets. Du kan f.eks. downloade “Bread – bitcoin wallet” i App Store eller Google Play. Alternativt kan du vælge at købe en Trezor.

Trezor er en hardware wallet, og den absolut sikreste måde at opbevare dine bitcoin.