Ripple wallet

Hvilken Ripple wallet skal du vælge? Lad os starte fra toppen. Overordnede set er der 2 forskellige muligheder, når det kommer til opbevaring af Ripple:

  1. Cold storage / Cold wallet
  2. Hot storage / Hot wallet

Hardware wallet

Cold storage er, når du opbevarer dine Ripple offline. Denne opbevaringsform er klart at foretrække, hvis du ønsker at opbevare store mængder af kryptovaluta.

Normalt anbefaler vi Trezor, når det kommer til cold storage, men eftersom Trezor ikke understøtte denne coin, vil vi henvise dig til en anden hardware wallet – Ledger Nano S.

Ledger, er ligesom Trezor en hardware wallet, der gør det muligt for dig, at opbevare din kryptovaluta offline og dermed så sikkert som muligt.

Det er ikke kun Ripple, som du kan opbevare med en Ledger. Både Ledger og Trezor understøtter flere forskellige kryptovalutaer.

Ledger XRP Ripple Wallet

Hot wallet til XRP

Hot wallet, er begrebet der beskriver en wallet, der har forbindelse til internettet. Fordelen ved dette er, at du har nemmere adgang til dine coins. Ulempen er at den ikke er lige så sikker, som en hardware wallet, der anvender cold storage.

Vores anbefaling vil være, at du køber en hardware wallet, hvis du ønsker at opbevare store mængder af Ripple eller anden kryptovaluta.

Toast wallet

Toast wallet er den perfekte hot wallet til opbevaring af Riplle (XRP).

Den er gratis, og så er den open source. Det betyder, at alle har adgang til at kigge koden igennem, som denne wallet bygger på.

Den er udviklet til følgende platforme:

Denne Ripple wallet er super simple og brugervenlig. Toast kræver ikke transaktionsgebyrer. De reservere blot 20 Ripple for at du kan anvende deres wallet gratis.

Toast wallet er let og hurtig at sætte op. Ønsker du at installere den på eksempelvis din smartphone, skal du blot tilgå App Store eller Google Play. Derefter søger du på Toast wallet og henter applikationen ned på din telefon. Så skal du blot følge de enkelte opsætningstrin.

Toast Ripple wallet