Køb Ripple i dag

Køb Ripple hos Unikoda. Vi er Danmarks eneste seriøse forhandler af Ripple. Når du køber hos os garanterer vi:

  • 100% sikker handel
  • Hurtig levering indenfor vores åbningstid
  • Dedikerede chat- og telefonsupport
  • Fast lav kommission
  • Ærlig kurs

Sådan fungerer det

Download Ripple wallet

Før at du køber Ripple, skal du have en Ripple adresse, så vi kan sende dine Ripple til dig.

Derfor skal du starte med at downloade en Ripple wallet. Det kan eksempelvis være Toast wallet.

Toast fås til mange forskellige platforme. Både Android, IOS, PC og Mac. Toast wallet er en dedikerede Ripple wallet der er simpel og sikker at anvende.

Laver du en større investering i Ripple, er en hardware wallet klart at foretrække. En hardware wallet tilbyder den bedste sikkerhed, og egner sig derfor godt til en stor mængde kryptovaluta.

En hardware wallet er krypteret, beskyttet af en pin-kode og anvende det der populært kaldes for cold storage. Cold storage er, når din kryptovaluta opbevares offline uden forbindelse til internettet. Efter som der ikke er forbindelse til internettet, er du ikke et udsat offer for hacking.

Køb eller download en wallet og køb Ripple i dag.

Køb Ripple, hvorfor? 3 gode grunde

Du har måske overvejet, hvorfor at du skal købe Ripple. Ripple er en af de kryptovalutaer, der skiller vandene. Dette skyldes primært, at Ripple på nuværende tidspunkt er en centraliseret coin. Det betyder i dette tilfælde, at der er en virksomhed der står bag denne kryptovaluta, og kontrollerer den. Derudover anvender mange store banker og virksomheder Ripples real-time betalingssystem.

Nogle mener ikke, at en kryptovaluta skal kontrolleres af en virksomhed og rette sin teknologi til den etablerede bankverden, mens lige præcis dette faktum giver andre mennesker tryghed. Virksomheden Ripple arbejder dog på at skabe mere decentralisering af XRP’s blockchain, så der ikke er en enhed, der har den overordnede kontrol.

Netop fordi at mange finde tryghed i at Ripple er centraliseret, kommer det på som den første gode grund.

1. Ripple er centraliseret

Den næste gode grund til at købe Ripple er egentlig ganske enkel. Ripple tilbyder en teknologi der er yderst brugbar for banker, virksomheder og andre organisationer. Et billigt og hurtigt betalingssystem, der gør det muligt at overføre store og små mængder af kryptovaluta og konventionel valuta (FIAT). Betalingsystemet kører i realtid, hvilket betyder at transaktioner bliver gennemført straks til et meget lavt gebyr.

2. Ripple har en brugbar teknologi

Ripple er allerede blevet adopteret af flere banker og virksomheder, og denne udviklingskurve ser ikke ud til at aftage lige foreløbig. Ripples popularitet vil derfor stige, hvilket betyder øget efterspørgsel, som kan føre til kursstigninger. Derfor kan Ripple vise sig at være en ganske fornuftig investering.

3. Mulighed for kursstigninger