Bitcoin er noget, som alle talte om for blot et par år siden, og det er stadigvæk noget, som mange folk godt kunne tænke sig enten at høre mere om eller se en videreudvikling ingen for. Men hvor langt er vi egentlig med udviklingen af Bitcoin? Og hvad kan du købe med Bitcoin i dag?

Læs med her og få et overblik over hvad du kan købe med Bitcoin.

Store byggerier?

Kan du for eksempel gå i gang med at lave et stort byggeri som en af dem, du har læst om i Fremtidensbygg.no? Nej, det kan du formentligt ikke.

Når man laver så stort et byggeri, så er der en masse udgifter forbundet med det – og disse udgifter skal betales til mange forskellige individer og firmaer. Bitcoin er desværre endnu ikke blevet så udbredt i samfundet, at alle disse individer og firmaer modtager Bitcoin for deres arbejde.

De fleste af dem vil stadigvæk gerne køre det på gammeldags manér, hvor de bliver betalt i kroner og øre. Så hvis du har et stort byggeri, du gerne vil have lavet, så må du altså ty til din almindelige bankkonto med almindelige pengesedler.

Bitcoin er generelt endnu ikke så udbredt, at man kan betale for større projekter med mange forskellige udgifter. Vi skal i stedet for have fat i nogle mindre udgifter, hvor denne udgift kun kommer fra et enkelt firma eller et enkelt individ.

Forskellige former for elektronik

Bitcoin er en ny kryptovaluta, som eksisterer udelukkende digitalt, og det giver derfor rigtig god mening at det er primært er den digitale verden, som har taget denne nye slags valuta til sig.

Det betyder at du for eksempel kan bruge Bitcoin, når du handler ved forskellige tech giganter såsom Microsoft og Expedia. Så hvis du har brug for en ny computer (og denne kan være lavet af Microsoft), så kan du jo prøve at købe et andet med dine Bitcoins. Det kunne være en meget sjov oplevelse.

Andet inventar til hjemmekontoret, såsom en god kontorstol, måtte dog hellere stadigvæk købe på hjemmesider som Gaming-stole.dk og lignende. Det kan nemlig være svært at finde frem til en forhandler indenfor gode kontorstole, som modtager bitcoin som betaling.

Bitcoin er endnu bedre egnet som investering

Bitcoin er endnu ikke særligt udbredte i det generelle samfund, og selvom det er muligt at købe bestemte forskellige varer og services i dag med Bitcoin, så er du nu bedre tjent ved simpelthen at bruge Bitcoin som en form for investering.

Værdien af Bitcoin har det med at gå op og ned hele tiden men på et generelt plan, virker det umiddelbart til at være en rigtig god investering. Langt de fleste eksperter inden for tech området er enig i at kryptovaluta, som for eksempel Bitcoin, bliver den nye måde, vi kommer til at betale hinanden på. Og så kan det sagtens betale sig for dig at være på forkant og allerede eje en masse Bitcoin, når den tid kommer.