Bitcoin konto

Cryptocurrency

I banken har du en bankkonto, og i verdenen for kryptovaluta, har du som sådan ikke en bitcoin konto, men det der hedder en bitcoin wallet. Det er denne wallet, der agerer din bitcoin konto.

Der er flere forskellige muligheder, når det kommer til bitcoin wallets.

Du kan vælge at downloade en gratis bitcoin wallet, eller du kan købe en Trezor hardware wallet.

En Trezor hardware wallet er den suverænt sikreste måde at opbevare dine bitcoins på. Forestil dig et krypteret USB-stik, beskyttet af en PIN-kode, som kun du kender.

I opsætningsprocessen laver du en analog backup på et stykke papir. Dette stykke papir er din sikkerhed, hvis du mister din Trezor. Med din backup er du nemlig i stand til at gendanne det indestående bitcoin beløb på en ny wallet.

Du kan læse mere om Trezor her.

Trezor - din bitcoin konto

Vil du have en gratis bitcoin konto, så download en bitcoin wallet til din smartphone eller computer. Der er mange forskellige software wallets på markedet.

Dog bør du være opmærksom på, at en hardware wallet er den sikreste måde at opbevare kryptovaluta på. Derfor lyder vores anbefaling, at du bruger en software wallet til at opbevare mindre beløb og din hardware wallet som din bankboks.

Nogle af de mest populære software wallets er:

Bread er til dig der har en Iphone. Bread er super simpel og ultra hurtig at sætte op. Denne wallet er til dig, der vil have en let og intuitiv applikation. Du downloader Bread i App store, og den er selvfølgelig ganske gratis ligesom alle de andre software wallets.

Mycelium er til dig, der har Android. Du finder den i Play Store. Ligesom Bread er den hurtig at sætte op og nem at anvende.

Jaxx er en wallet, der fungerer på alle platforme. Uanset om du bruger Android, IOS, Mac, Windows eller Linux. Derudover kan du også tilgå din Jaxx wallet via en Chrome browser version.

Som du nok har fundet ud af er bitcoin konto lig med en bitcoin wallet. Hvilken bitcoin wallet du vælger er op til dig.