Hvad kan du bruge Bitcoins til?

Når du har anskaffet dig Bitcoins, er det ofte fordi du har tænkt dig, at de skal bruges til noget specielt. Hvis du ikke ved hvad du vil og kan bruge din kryptovaluta til, så vil det glæde dig at høre, at der findes mange muligheder.

 

Bitcoins har eksisteret siden 2008 og der er et voksende antal steder, hvor man kan benytte sine Bitcoins. Du kan bruge Bitcoins til at betale for medlemskaber, for ydelser og for mad, for at nævne nogle eksempler.

Her kan du betale med Bitcoins på nettet

Du kan både bruge dine Bitcoins online og i de butikker/restauranter som tilbyder det. Der er I Danmark, for eksempel, mulighed for at betale med Bitcoins hos steder som Hungry.dk, Single.dk og endda hos Liberal Alliance online.

 

Her kan du bruge Bitcoins i danske butikker:

Taler vi faktiske butikker/restauranter, kan der nævnes Heidis Beer Bar som er en bar i København, hvor du kan betale  for dine øl med Bitcoins. Der er også steder som Palæo, der laver sund mad, Café Guldhornene og Johns Hotdog Deli, som befinder sig lige udenfor hovedbanegården i København.

 

Du kan på nettet finde oversigter over, hvor du kan benytte dine Bitcoins i nærheden af dig.

Hvad er fordelene ved handel med Bitcoins?

Der er en del fordele at nævne, ved handel med Bitcoins, men den mest fremtrædende er nok at det går så hurtigt. Du kan overføre Bitcoins på ingen tid, og har derfor ikke samme ventetid, som hvis du laver en bankoverførsel.

 

En anden stor fordel er, at du ikke får pålagt store gebyrer, når du betaler for varer eller ydelser i andre lande. Du slipper for at betale store ekstragebyrer, når du overfører penge til udenlandske brugere.

 

Du kan også lave Bitcoinshandler anonymt. Det vil sige, at du kan sikre dig mod svindel med dine kreditkort. Da der ikke er noget kreditkort forbundet, så vil man ikke kunne finde dine oplysninger og misbruge dem.

De bedste steder at bruge Bitcoins 

De bedste steder du kan bruge dine Bitcoins, kommer selvfølgelig an på dine behov og dine interesser. Du kan selv bedømme hvilke muligheder, der er relevante for dig, men en af de steder man har fordel ved at bruge Bitcoins, er ved online spil.

 

Der er flere udbydere på nettet, som tilbyder spil, hvor du kan benytte Bitcoins. Der findes både sportsbettingsider, casino sider og pokerspil sider. Hos slotsbandit.dk kan du finde spiludbydere, samt se hvilke bonusser der tilbydes hos udbyderne.

Hvad skal du huske når du anskaffer Bitcoins?

Det er vigtigt, når du køber/handler Bitcoins, at du er opmærksom på at få det til den rette kurs. Når du køber Bitcoins på børser, så vil du kunne se at prisen afhænger af kursen. Denne stiger og falder hele tiden, så det er vigtigt at du tænker dig om, når du køber Bitcoins.

 

saastanyt.fi kan du finde gode råd til generelle investeringer og hvordan du kan spare penge. Det er en god indgangsvinkel at have, når du skal erhverve dig Bitcoins. Jo mere du ved om markedet, jo bedre vil du stille dig med dine Bitcoins!