Bitcoin var i 2017 et af de mest søgte ord på Google, og dette var med god grund. For bitcoin har i et par år været på manges læber, og det har været et omdiskuteret emne særligt hos investorer og økonomer. De danske forbrugere har også vist stor interesse i bitcoins og kryptovalutaer, og folk interesserer sig i dag mere for at tjene penge online. Men hvordan vil bitcoins se ud i fremtiden?

Læs med her, hvis du vil vide mere eller besøg https://www.moneymarket.dk/hvordan-tjener-man-penge-online/ for at se dine muligheder for at tjene penge online.

tjen penge online

En boble, der venter på at briste

Mange økonomer har set sig skeptiske på bitcoins, da de mener, at det er en boble, der med tiden vil briste. Der er derfor delte meninger om bitcoins, hvor der særligt ses et skel mellem virksomheder, hvor nogle afviser bitcoins eksistens, og andre tager imod valutaen med åbne arme.

I dag er bitcoin-boblen dog ikke bristet endnu, men investeringsgiganter har i 2018 anslået, at det blot er et spørgsmål om tid, før det sker. Sådan lyder en vurdering fra Allianz, der dagligt rykker rundt med 500 milliarder euro. Chefen for global økonomi og strategi, Stefan Hofrichter, udtaler i den forbindelse, at en bitcoin ikke har bund i noget i modsætning til andre investeringsformer såsom obligationer og aktier. Luften er ifølge ham allerede ved at sive ud af bitcoin-ballonen, men det er blot et spørgsmål om tid, før den eksploderer.

Det er svært at spå om fremtiden for bitcoins, og selv investorer kan ikke forudse, om denne boble med tiden vil briste. Der er nemlig flere velkendte fremtidsforudsigelser, som man bør have in mente, næste gang man overvejer at investere i bitcoins.

 

Bitcoins er fremtidens valuta

På den anden side af investorerne står kryptoentusiaster, der påstår, at bitcoins modsat er fremtidens valuta. Flere topledere tror, at dette er tilfældet, og de har derfor arbejdet hårdt for at gøre bitcoins til en del af deres platforme. Der ses derfor en ambivalent diskurs i forbindelse med bitcoins, hvorfor det er svært at forudse fremtiden hundrede procent.

 

Bitcoins skal eksistere sammen med traditionelle valutaer

Bitcoins ses allerede nu som en integreret del af vores samfund, men der ses stadig et stort skel mellem disse kryptovalutaer og traditionelle valutaer. En anden forudsigelse, der er omkring bitcoins, er derfor, at bitcoins kommer til at fungere på lige fod med andre valutaformer. Prognosen lyder, at bitcoin sagtens kan eksistere side om side med traditionelle valutaer, og fortalere mener derfor, at banker og andre institutioner bør integrere bitcoins som en del af det øvrige finansielle område.

 

Tjen ekstra penge online

Det kan være en fordel at investere i bitcoins, men man bør også have in mente, at det økonomiske marked hele tiden er i udvikling. I dag ses der i højere grad en tendens til, at folk investerer i kryptovaluta, hvor man kan tjene penge online hjemme fra sofaen. På https://www.dollardino.com/da/tjen-ekstra-penge/ kan du blive klogere på, hvordan du kan tjene penge online.

tjen ekstra penge på nettet