Eftersom du er havnet inde på denne hjemmeside, antager vi, at du har en særlig interesse for Bitcoins og hele kryptovalutaens verden. I denne artikel vil vi forklare, hvad Bitcoins er, og hvordan du kommer godt i gang med Bitcoins.


Hvad er Bitcoin og hvorfor bør et lån overvejes?

Ved du ikke endnu, hvad Bitcoin er, kommer vi her med en kort introduktion: Bitcoin er et velfungerende eksemplar af en såkaldt kryptovaluta. Bitcoin blev introduceret i 2008, og Bitcoin netværket er ikke ejet eller styret af nogen bestemt person, stat eller bank. Hele Bitcoin netværket er distribueret og offentligt tilgængeligt via blockchain teknologi, og denne form for teknologi sørger for at holde styr på alle transaktioner. Bitcoin er kort sagt en digital valuta, som kan bruges til at betale med. Hvis du allerede nu ved, at du ønsker at investere penge i Bitcoin, så lån til det online. Med lidt flere penge imellem hænderne, kan du investere i flere Bitcoins, og det kan give dig en god start på, hvad der muligvis senere kan hobe sig op til mange penge.

For at komme godt i gang med Bitcoins, skal du følge 3 simple steps:

  1. Få en Bitcoin wallet
  2. Invester i Bitcoins
  3. Brug dine Bitcoins

Nedenfor uddyber vi hvert step.

Få en Bitcoin wallet

Vælger du at ansøge om et lån til investering af Bitcoins, er det en klar fordel at have en Bitcoin wallet. En Bitcoin wallet er det sted, du opbevarer dine Bitcoins, og din Bitcoin wallet gør dig i stand til at handle med hele verden. Den giver dig desuden ejerskab over en Bitcoin adresse, og disse bruges til at sende og modtager mønter til andre Bitcoin brugere. Du kan se en Bitcoin wallet som din netbank, og den kan sagtens modtage Bitcoins, selvom du ikke er online.

Der findes mange forskellige Bitcoin wallets, og alle typer af wallets kan sende og modtage fra hinanden. Din Bitcoin wallet er naturligvis sikret på allerhøjeste niveau, og så længe du følger god praksis for beskyttelse af dine penge, er det ganske sikkert at opbevare dine Bitcoins her. Dette er især vigtigt at vide, eftersom mange vælger en lånemulighed for at kunne investere i flere Bitcoins. Det er helt essentielt at dine Bitcoins er i sikkerhed, og det er de bestemt med en Bitcoin wallet.

Ønsker du at handle med dine Bitcoins i fysiske butikker, kan du installere en wallet app på din smartphone eller få et Bitcoin betalingskort.

Invester i Bitcoins

Når du har anskaffet dig din Bitcoin wallet, er du klar til at investere i Bitcoins. Du kan købe Bitcoins mange forskellige steder, og et eksempel er her på siden.  Her kan du nemt og hurtigt få fat i Bitcoins, og mange har en forventning om, at Bitcoin vil stige i værdi i fremtiden. Dette kan ingen dog garantere, så hav altid dette for øje, når du investerer i Bitcoins. Du kan dog læse om samtlige situationer, hvor brugere har haft stor glæde af at have investeret i Bitcoins. Skulle tilfældet være at Bitcoin steg i værdi, så er det bestemt ikke dumt at tage et kig på hvilke mulige lån der er tilgængelige for dig. Hvis du har heldet med dig, og de stiger i værdi vil du ikke kun være bedre økonomisk stillet, men du vil også have nemt ved at betale pengene tilbage til din låneudbyder. Det kan dog for nogen virke som lidt af et sats. Derfor er det noget du skal gøre op med dig selv, om du ønsker at prøve.

Når du begynder din bestilling, kan du vælge, om du vil betale med betalingskort eller bankoverførsel alt efter, hvor stort et beløb du vil købe for.

Herefter bliver du bedt om din Bitcoinadresse, og adressen sørger for, at dine Bitcoins kommer sikkert frem til dig. Du bør aldrig indtaste din Bitcoin adresse manuelt, da du risikerer at trykke forkert, og sker dette, mister du alle dine bestilte Bitcoins. Derfor skal du kopiere og indsætte adressen i feltet. Når bestillingen er gennemført, og vi har verificeret den, modtager du beløbet i din Bitcoin wallet. Herefter er det tid til at bruge Bitcoins.

Brug dine Bitcoins

Mange tror, at man ikke kan bruge Bitcoins til noget som helst, men dette er en stor misforståelse! Søg på nettet, og find ud af, hvilke virksomheder der accepterer Bitcoins. Der findes en lang række danske og udenlandske hjemmesider, hvor du kan bruge dine nyerhvervede Bitcoins, og også mange fysiske butikker accepterer denne form for betaling. Så uanset om du Bitcoins stiger i værdi senere hen eller ej, så er de bestemt ikke ubrugelige, tværtimod. Dette er værd at tage med i overvejelserne, hvis du overvejer at tage et lån, så du kan investere i Bitcoins. En anden god idé er også, at du overvejer hvor meget du ønsker at bruge, så det ikke tager overhånd. Et lån behøver ikke at dreje sig om massevis af penge, da du sagtens kan låne lidt mindre beløb også.