Hvis du ønsker enten at starte med at handle med Bitcoins eller at udvide dine forretninger med Bitcoins, så er Binance appen et godt udgangspunkt for dig. Den er nemlig verdens førende platform indenfor handel med Bitcoins.

Med mere end 10 millioner brugere verden over fordelt i mere end 180 forskellige lande, så er Binance en mastodont indenfor salg af Bitcoins. Du har derfor sandsynligvis allerede hørt en masse om platformen, der åbner en hel ny verden af muligheder. En verden fuld af muligheder for at købe og sælge Bitcoins med stor gevinst.

Download app’en via Google Play

Hvorfor handle med Bitcoins?

Bitcoins er en kryptovaluta og dermed en digital valuta. Den er ikke koblet op på nogen stat eller pengeinstitut og derfor ikke reguleret af nogen myndighed. Hele systemet er sat på en række computere, der indeholder en stribe algoritmer, der står for hele konceptet.

Derfor vil værdien af Bitcoins kunne svinge fuldstændig frit afhængigt af markedet. I øjeblikket er kryptovaluta markedet et stigende marked, hvor der er mange, der tjener rigtig mange penge. Det kræver dog, at man er sat godt ind i systemet, før man kaster de helt store summer efter de berømte Bitcoins.

Binance giver dig markedspladsen i hånden

Når du bruger Binance appen, har du de bedste muligheder for at handle med kryptovaluta. Appen har den hurtigste behandling af salg af Bitcoins, og du vil derfor opleve den mest flydende handel, når du køber og sælger den digitale valuta.

Det hele kan gøres igennem appen, som du både kan downloade til din Android smartphone eller din iPhone. Appen er hurtig, nem og overskuelig og giver dig det bedst mulige overblik over dine investeringer og udviklingen for dem. Du vil hele tiden have det bedst mulige overblik over dine aktiver, og du kan konstant følge udviklingerne i potentielle investeringer.

Binance er sikker og pålidelig

Mange danskere har ofte mistro til platforme, der handler med kryptovaluta, da det tit virker som et lidt usikkert system. Binance gør en dyd ud af, at du skal føle dig sikker og tryg, når du handler med Bitcoins. Derfor har de et stort sikkerhedssystem, der sikrer dine oplysninger og din profil.

Appen er pålidelig, så du kan føle dig tryg og i sikre hænder, når du investerer. Det er nemt og sikkert at købe Bitcoins både via kreditkort eller bankoverførsel. Appen er gratis at downloade, og det koster ikke noget at oprette en profil. Derudover går kun en lille del af hvert salg til selve Binance, hvilket gør platformen til den måske mest favorable på markedet.

Find flere apps her.

God service 24/7

Ved brug af Binance appen får du den bedste service. Har du nogen spørgsmål, eller er du i tvivl om noget, så kan du altid kontakte dem via deres live chat, der er åben 24/7. Chatten foregår direkte i appen, og du kan ofte forvente svar indenfor få minutter. Det gør, at du aldrig nogensinde går i stå eller bliver i tvivl om noget, da du hele tiden vil have hjælpen få tryk væk i appen.