Med Crypto.com appen til din Android smartphone får du den bedste platform til at handle med kryptovaluta. Den er rigtig nem at bruge, uanset om du er rutineret i denne digitale valuta eller er helt ny. Det er super nemt og hurtigt at købe de første kryptovaluta og herfra åbner der sig en hel verden, hvor du kan handle og betale med kryptovaluta.

Du kan også overføre kryptovaluta til dine venner og på den måde betale dem, som du normalt ville give dem kontanter i hånden. Det hele foregår i appen, som er overskuelig og nem at bruge for selv de allermest uerfarne på området.

Download app’en her til Android og iOS

Hvad er kryptovaluta?

Som ekspert i bitcoins og andre kryptovaluta synes du sikkert, at konceptet er nemt at forstå. Der er dog mange, der slet ikke forstår, hvad kryptovaluta er. Kort sagt så er det en digital valuta, der kan handles og betales med, som ikke er hængt op på nogen pengeinstitutter, banker eller regeringer.

Den bliver derfor ikke reguleret af nogen autoriteter og kontrolleres derfor udelukkende af komplicerede algoritmer bygget op på et netværk er computere. Det hele foregår digitalt og derfor sker alting online og via internettet.

Begynd dit kryptovalutaeventyr på crypto.com

Med Crypto.com får du markedets bedste platform for handel med kryptovaluta direkte ned på din smartphone. Det er en kæmpestor verden med et enormt potentiale, som du får adgang til døgnet rundt.

Om du har handlet med bitcoins og andre kryptovalutaer igennem længere tid eller er helt ny på markedet, så er Crypto.com et godt sted at være. Her får du et godt og overskueligt overblik over alle dine aktiver og dine muligheder. Du har mulighed for at følge med i markedet for kryptovaluta og derfor have de bedste muligheder for at gøre de bedst mulige investeringer.

Appen er meget brugervenlig og nem at bruge. Derudover har den gode guides, hvor du kan læse forklaringer af alle appens mange muligheder. Disse guides findes også på dansk, så du er sikker på at få den bedste mulige hjælp og vejledning.

Er kryptovaluta fremtidens valuta?

Hvis du ofte krydser klinger med vores side her, så ved du sikkert allerede en hel del om bitcoins og måske mange af de andre tusinder af forskellige kryptovaluta. Måske har du allerede luret det helt enorme potentiale, der ligger i denne digitale valuta, og du har måske endda allerede tjent penge på at handle med kryptovaluta.

Der er i hvert fald heller ingen tvivl mere om, at kryptovaluta for alvor er kommet for at blive. Den digitale valuta vokser med raketfart og rigtig mange har efterhånden tjent styrtende med penge på handel med dem.

Det er og vil dog formentlig også i den nærmeste fremtid være en usikker valuta at investere alle sine penge i, da valutaen ikke reguleres af nogen stater eller pengeinstitutter. Dog kommer der mere sikkerhed i den jo flere personer, der handler med den. Hvis du synes Crypto.com lyder spændende, så bør du læse flere IT-nyheder.