Med titlen som verdens førende sociale handelsnetværk er der ingen tvivl om, at du har rigtig gode muligheder for at handle og investere på platformen eToro. Siden 2007 har projektets vision været at gøre online handel og investering til noget, som alle kan være en del af. Derfor har de skabt en social platform, der gør det muligt for enhver at investere i blandt andet kryptovaluta og aktier.

Platformen er bygget simpelt op, så det er nemt og overskueligt for enhver at holde overblik over sine handler. Det, der gør, at eToro adskiller sig fra mange af de andre handelsplatforme er det sociale element. Hver bruger på platformen har en profil, som er offentligt tilgængelig.

På profilerne kan man blandt andet se investeringshistorik, seneste handler og afkast. Det betyder, at du kan lade dig inspirere af succesfulde handelsmænd, når du skal udvælge dine investeringer.

Læs mere om tjenesten via dette link

Udvid dine investeringer i Bitcoins

Om du har handlet med Bitcoins eller anden kryptovaluta før, eller om du er helt ny på markedet, så er eToro et godt sted at lave dine handler. Overskueligheden er helt i top, og selvom der er nogle funktioner, der forudsætter en hvis mængde baggrundsviden omkring handel og investeringer, så er det ikke umuligt for nybegyndere at få en god start på platformen. Ved at følge succesfulde brugere, kan du danne dig en god idé om, hvordan investeringsverdenen fungerer, og du kan forsøge at efterligne succesfulde strategier.

Derudover har eToro åben kundeservice, så du får hurtig og professionel hjælp, når du har brug for det, på alle hverdage. Der er dog nogle danske brugere, der har haft dårlige oplevelser med netop denne kundeservice. En løsning på dette potentielle problem kan være at prøve på den engelske service linje, der findes ved at indstille hele platformen til engelsk.

eToro kan indstilles til mange forskellige sprog, så du kan være helt tryg, når du bruger platformen, da den kan indstilles til dansk.

Tag app’en med på farten

I 2012 lancerede eToro deres app, der gør det muligt at tage alle de mange features fra hjemmesiden med på farten. Appen er ligesom hjemmesiden opbygget på en simpel og overskuelig måde, der gør det nemt at holde overblikket over ens investeringer og de mange muligheder.

Derudover fungerer det sociale element super godt via app, da du ligesom på mange andre sociale medier kan følge andre brugere og se deres og dine egne fremskridt i dit feed. Det gør det meget lærerigt og sjovt, da du kan følge med i både dine venners handler og de mest succesfulde brugere på platformen.

Vær bevidst om risici

eToro gør meget ud af, at man skal handle og investere med omtanke. Selvom man lader sig inspirere eller kopierer andre succesfulde folks strategier, så er der slet ingen garanti for, at du selv får succes med dine investeringer.

Derfor skal du altid huske på, at du aldrig skal investere mere, end du kan tåle at tabe. Det gør sig gældende på denne sociale platform ligesom det gælder i alle andre dele af investerings- og betting-branchen. Du kan finde flere tips til at tjene penge online her.